Start med at skylle kartoflerne grundigt. Til side med dem.
Hernæst former du 4 bøffer, samt at snitte grønsagerne. Champignons skæres i skiver, og peberfrugten i tern. Steg bøfferne kort på en pande, og krydres med salt og peber.
Mål 4 relativt store stykker staniol af, og læg en bøf på hver (med den blanke side af staniolen ind imod maden).
På den samme pande steger du nu løg + champignons, og når løgene er ved at være lidt bløde tilsætter du peberfrugt. Steg et minuts tid, og krydr med salt og peber.
Hæld grønsagerne over bøfferne, og saml staniolen om hver bøfpakker foroven.
Sæt bøfpakkerne i et ovnfast fad, og sæt dem i ovnen v. 200 grader i ca. 1 time.
Samtidig på en bagerist under bøfferne sætter du dine bagekartofler. De skal også have en time i ovnen.
Tomatsauce:
Mix alle ingredienserne til saucen i en gryde. Når der er 5-8 minutter tilbage til bøffer og kartofler er klar tænder du for saucen, og varmer den op til kogepunktet. Kog et minuts tid.