Thousand Island dressingman kan da også godt røre én selv, men hos os bliver det lige en anden god gang……
Salattomat, agurk, avocado – eller hvad man kan lide af grønt i sin burger
Sådan gør du
Tag en frysepose, og hæld cornflakes og alle krydderierne heri. Bind en knude på posen, og “møf” nu det hele godt sammen. Du kan evt rulle henover det med en kagerulle. Det skal være rimeligt godt findelt (som rasp) men stadig med nogle større stykker i. Hæld posens indhold op i en dyb tallerken. I en anden dyb tallerken fylder du ægget i, og pisker det let sammen med en gaffel. Vend nu kyllingestykkerne først i æg, og dernæst i raspen. De steges nu i olie, først ved høj temperatur så de danner en sprød skorpe; så skruer du ned til medium, og lader dem stege færdige.
Imens de steger varmer du burgerbollerne i ovnen (opskårne med skæresiden opad), og hakker salat og grønsager.
De lune boller smøres med thousand island dressing, og når kyllingen er lagt på dryppes den let med grøn tabasco eller lignende mild hot sauce.