Blødgør margarinen lidt i mikroovn, eller tag den ud af køleskabet en rum tid før du skal bruge den, så den har stuetemperatur.
Smuldr margarinen i melet, og tilsæt flormelis og vanillepulver. Tilsæt til sidst ægget, og ælt dejen samme til en fast mørdej. Du kan nu evt. sætte dejen på køl en times tid - så er den lettere at rulle ud.
Udrul dejen til 3-4 mm tykkelse, og udstik i runde kager. Jeg brugte en udstikker med en diameter på ca. 9 cm.
Bages v. 175 grader til de har fået lidt farve i kanten (ca. 10 min.)
Når kagerne er afkølede lægger du en god tsk. marmelade på, og samler kagen med én ovenpå. Læg glasur på toppen og pynt af.
Tip: Kagerne er faktisk bedst dagen efter de er bagt, da glasuren (når de er helt friske) godt kan "splatte" noget ud. Når de har fået lov at stå en halv dags tid, bliver fyldet mere fast, og minder mere om versionen du kender fra bageren.