Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv opskrift
Frokostboller
Tilb. tid
25
min
Samlet tid
25
min
Antal
:
6
stk.
Forfatter
:
Hverdagsro.dk
Ingredienser
1
pk gær
5
dl.
lunkent vand
3
spsk
olivenolie
1
spsk
salt
1
dl.
durummel
10-11
dl.
hvedemel
Sådan gør du
Gæren smuldres i en skål, og opløses i det lunkne vand.
Tilsæt olivenolie, salt og durummel.
Ælt melet i lidt ad gangen. Dejen skal være smidig.
Hæver ca. 1 time til dobbelt størrelse.
Formes til 6 stk. aflange boller, der lægges på en bageplade m. bagepapir.
Læg et rent viskestykke over, og lad dem efterhæve ca. 30 min.
Hvert brød ridses på skrå (2-3 rids pr. brød), og pensles med vand.
Bages ved 200 grader i ca. 25 minutter, til de har fået farve.