1svineslag (bestil det hos slagteren, og bestil den længde du ønsker at lave den i. Vores var denne gang 40 cm. Sværdet skal blive på, men det skal ikke ridses)
8fedhvidløg
1håndfuld frisk oregano
1håndfuld frisk persille
5-6laurbærblade (knuste)
4løg
skal af en kvart citron
2skiverfranskbrød
salt og peber
Sådan gør du
Start med at lave dit fyld. Krydderurterne hakkes, løgene snittes fint, og citronskallen rives (pas på ikke at få det hvide lag med). Laurbærbladene knuses så godt du kan. Skær skorpen af franskbrødsskiverne, og "nul" brødet i små stykker og ned i fyldet.
Læg slaget på et køkkenbordet med sværsiden nedad.
Dæk kødet med dit fyld, og drys med masser af salt og peber.
Rul nu kødet så stramt som muligt, og luk "rullepølsen" med madsnor.
Sæt på spyd, og steg på rotisserie på grillen i ca. 2,5 time.