Du starter med at lave bunden. Fyld dine kammerjunkere i en frysepose, og luk posen med en knude. Knus nu kammerjunkerne; det gøres lettest enten med hænderne, eller med en kagerulle. De skal blive til relativt fint "rasp".
Riv din lime eller citron ned i kammerjunkerne.
Smelt margarinen, og rør den i.
Nu forer du en springform (min har en diameter på ca. 25 cm) med bagepapir. Fyld kammerjunkeblandingen i formen, og tryk den godt til så der dannes en bund. Sæt det i køleskabet mens du laver din topping.
Udblød husblassen i koldt vand i 5-10 min.
Imens varmer du mælken og sukker op, til sukkeret er blevet opløst. Hæld blandingen over i en røreskål, og tilsæt kornene fra vanillestangen.
Vrid det nu bløde husblas, og rør det ud i den lune mælkeblanding. Tilsæt kærnemælk, flormelis og saft fra de 2 lime frugter. Tag mascarponen ud på et skærebræt og "blødgør" den med en gaffel. Fyld mascarponen op i mælkeblandingen, og rør det sammen indtil alle klumper af mascarpone er væk.
Tag nu den afkølede bund fra køleskabet, og hæld forsigtigt blandingen over. Dæk formen med staniol, og sæt tilbage på køl.
Kagen vil være klar efter ca. 4 timer i køleskab, men bliver faktisk bare bedre af at blive lavet dagen før.
Inden servering sættes kagen over på et fad, og der pyntes med friske bær (f.eks. jordbær / hindbær / brombær).