Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv opskrift
Snobrød med italiensk twist
Forb. tid
10
min
Tilb. tid
30
min
Samlet tid
40
min
Antal
:
3
-5 stk
Forfatter
:
Hverdagsro.dk
Ingredienser
50
g
gær
1,5
dl
vand
3
spsk
olivenolie
3
spsk
grøn pesto
2
spsk
hakkede soltørrede tomater
i olie
2
spsk
salt
evt. 1 spsk revet parmesan
ca. 6 dl. hvedemel
Sådan gør du
Opløs gæren i det håndvarme vand.
Tilsæt pesto, olivenolie, salt, soltørrede tomater og parmesan.
Rør melet i lidt ad gangen. Dejen er klar når den føles blød og elastisk.
Sæt dejen til hævning ca. 30 minutter.
Del dejen i det ønskede antal stykker. Der bliver ca. 3 store eller 5 mindre ud af denne portion.
Hvert stykke rulles til en lang pølse, der snoes rundt om pinden.