Start med at lave mørdejen. Den laves lettest med håndkraft.
Hæld margarine og mel i en røreskål. "Nulr" det med fingrene, så margarinen bliver findelt i melet, nærmest som en grov rasp. Tilsæt salt og sukker. Til sidst tilsættes vand, som du samler dejen med. Ælt den til en samlet klump, kom det i en frysepose, og læg dejen i køleskab en times tid.
Imens laver du fyldet:
Skær rabarberne i 1cm tykke skiver. Bland med blåbærrene.
I en skål kommer du mu maizena og sukker, og vender forsigtigt rabarber og blåbær heri.
Læg et stykke bagepapir på køkkenbordet, og drys det med lidt mel.
Rul dejen ud til en stor cirkel - det er vigtigt der ikke er nogen huller.
Læg bærblandingen i midten. Ca. 7 cm kant skal være fri hele vejen rundt.
Pensl kanten med vand, og fold kanten ind over bærrene (du kan lave små "plissé-folder" så den ligger pænt). Igen, det er vigtigt der ikke er huller i dejen.
Pensl igen kanten med vand.
Bages ved 200 grader i ca. 25-30 minutter. Drys evt. med perlesukker inden servering.