Salat wraps
Salat wraps
Forb. tid
5 min
Tilb. tid
10 min
Samlet tid
15 min
 
Antal: 4 pers.
Forfatter: Hverdagsro.dk
Ingredienser
  • Kødsauce:
  • 400 g oksefars
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk tomatpuré
  • 1 dl. vand
  • 1 tsk paprika
  • 0,5 tsk hvidløgspulver
  • 0,5 tsk chilipulver
  • salt peber
  • Servering:
  • 1-2 salathoveder de enkelte blade skal være rimeligt store - romaine salat er godt
  • revet ost
  • 1 dåse majs
  • 1 glas salsa alternativt kan du selv lave det
Sådan gør du
  1. Opvarm olivenolie i en gryde, og steg tomatpuréen et øjeblik.
  2. Tilsæt oksefarsen lidt ad gangen til alt farsen har delt sig.
  3. Hæld vand ved, og tilsæt krydderier.
  4. Lad retten simre 5-10 minutter, til kødet er stegt.
  5. Servering:
  6. Lad folk selv samle deres salat wraps ved bordet.