Ca. 500 g mel (pizzamel eller hvedemel - eller et mix)
Fyld:
200gPulled Pork rester
2,5dl.tomat passata (eller 1 ds. hakkede og blendede tomater)
1pose revet ost
Oregano (eller pizzakrydderi blanding)
Olivenolie
Groft salt
Sådan gør du
Start med at lave dejen, som bare er en helt almindelig pizzadej:
Opløs gær i lunkent vand, og tilsæt salt og olivenolie.
Ælt melet i lidt ad gangen til dejen er smidig.
Sæt dejen til hævning en god times tid.
Når dejen er klar, deles den i 2. Hvert stykke udrulles til pizza størrelse.
Det er vigtigt at du har godt med mel på bordet når du ruller den. Hvis pizzaen skal bages i ovn, kan du med fordel rulle dejen ud direkte på bagepapiret, som du derefter flytter over på bagepladen inden fyldes lægges på.
Fyld:
Start med at "smøre" tomatpassataen ud på hele pizzabunden. Det skal ikke være et tykt lag.
Herover kommer du den revne ost.
Over osten pulled pork - riv det i små stykker så du kan dække hele pizzaen.
Dryp overfladen med lidt olivenolie, og drys med krydderi og lidt groft salt.
Bages ved 250 grader i 5-10 minutter til osten er smeltet og kanten har fået godt med farve.