Bland æg og halvdelen af osten i en skål. Tilsæt salt og masser af peber (Når du har tilsat masser af peber og tror der er nok - så bare tilsæt det dobbelte!)
Pil hvidløgsfeddene, og steg de hele fed i olie i en stor gryde. Når de begynder at få farve hiver du dem op.
Steg bacon i tern i olivenolien. Det skal blive sprødt.
Mens bacon steger koger du spaghettien. Til 4 personer skal du bruge et bundt i størrelsen, hvor du lige kan nå rundt om bundet med dine fingre.
Når pastaen er al dente sier du den, og putter den over i gryden til det stegte bacon.
Tilsæt æggeblandingen og rør (voldsomt) rundt. Det gøres lettest med en madtang eller salatbestik (el.lign). Æggeblandingen skal fordeles grundigt på alt pastaen.
Tag gryden af varmen, og bland resten af den revne ost i.
Retten er færdig, når æggeblandingen er nogenlunde stivnet på pastaen, og ser lidt "grynet" ud.