Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv opskrift
Szechuan kylling
Forb. tid
10
min
Tilb. tid
15
min
Samlet tid
25
min
Køkken:
Kinesisk
Antal
:
4
pers.
Forfatter
:
Hverdagsro.dk
Ingredienser
500
g
kylling
eller scampi
1
løg
1
rød peberfrugt
25
mm
frisk ingefær
3
fed
hvidløg
rapsolie
2
tsk
chili
evt. som chili bean paste hvis du kan få det
1
spsk
tomat pasata
1
spsk
hvidvin
1
dl.
hønsekødsbouillon
2
tsk
sukker
salt
friskkværnet hvid peber
1
tsk
Maizena
Ris
Sådan gør du
Skær kyllingen i små tern.
Pil og hak løget og knus hvidløgsfeddene.
Hak ingefær og den røde peber (små tern).
Opvarm olien og steg kyllingen til den er gennemstegt. Tag kyllingen op og lad den dryppe af på et stykke køkkenrulle.
Steg løg, hvidløg, peberfrugt og ingefør 2-3 minutter. Tilsæt chili, pasata, vin, bouillon, sukker, salt og peber og få det i kog.
Tilsæt kylllingen og kog videre i 2 minutter.
Rør maizena op i en skefuld vand og rør det i retten så det tykner saucen lidt.
Serveres med kogte ris.