Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv opskrift
Stegte grønne tomater
Forb. tid
10
min
Tilb. tid
5
min
Samlet tid
15
min
Køkken:
Amerikansk
Antal
:
4
pers.
Forfatter
:
Hverdagsro.dk
Ingredienser
5-6
grønne tomater
gerne lidt store
2
dl.
majsmel
det gule - ikke Maizena
1,5
tsk
urtesalt eller sellerisalt
peber
1
æg
0,5
dl.
mælk
Lidt citronsaft
Olie til stegning
rapsolie eller anden neutral olie
Sådan gør du
Bland i en dyb tallerken majsmel og urtesalt + peber.
I en anden dyb tallerken rører du æg og mælk sammen.
Skær tomaterne i skiver, der er ca. 1 cm tykke.
Vend hver skive først i æggeblandingen, og derefter i melblandingen.
Opvarm en god mængde olie i en pande (bunden skal dækkes), og varm det op.
Læg alle tomatskiverne på, og steg dem til de får lidt farve.
Læg de stegte tomatskiver på køkkenrulle, så den overskydende olie kan dryppe af.
Ved bordet dryppes de med lidt citronsaft.