Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv opskrift
Flutes bagt med durum
Forb. tid
1
t
30
min
Tilb. tid
10
min
Samlet tid
1
t
40
min
Antal
:
4
stk.
Forfatter
:
Hverdagsro.dk
Ingredienser
5
dl.
vand
50
g
gær
1,5
tsk
salt
1
spsk
sukker
2
spsk
olie
5
dl
durummel
5-6
dl.
hvedemel
Sådan gør du
Opløs gæren i det lunkne vand, og tilsæt salt, sukker og olie.
Rør durummel i.
Rør så meget hvedemel i, at dejen bliver glat og smidig. Den skal være let, men ikke super klistret.
Lad dejen hæve en time. Dejen vil nu være betydeligt mere fugtig end før.
Form dejen til 4 flutes, og placer dem enten i en smurt flutes form (hvis du har sådan en) - ellers på bagepapir.
Tip: De formes lettest med våde fingre!
Lad dem efterhæve ca. 30 min.
Pensles med vand og drysses med en lille smule durum, og snittes med skrå snit.
Bages ca. 10 minutter ved 250 grader.