Start med at skære kyllingen i små strimler, og kog disse i letsaltet vand.
Skær porre i tynde strimler ca 5 cm. lange. Det samme med guleroden.
Champignons skærer du i tynde skiver.
Lav bouillonen i en stor gryde. Når det koger tilsætter du champignons, vermouth, citronsaft, soya og sambal oelek. Lad det koge en 10 minutters tid.
Så tilsætter du kylling.
Æggehviden pisker du let i en skål (det skal ikke blive stiftpisket!).
Så rører du æggehviden i suppen. Der skal virkelig røres kraftigt, da det til at starte med bare vil lægge sig på toppen. Det skal piskes ned i suppen.
Tilsæt de øvrige grønsager, og evt. nudler, og kog et par minutter.
Rør maizena op i lidt vand, og rør det i. Tilsæt evt. lidt ekstra vand til suppen, hvis du synes den bliver lidt for tyk.
Smag til med tabasco, alt efter hvor stærk du ønsker suppen.