Blommerne piskes sammen med ahornsirup til blandingen er lys.
Rør mascarponen i æggeblomme blandingen. Det tager lidt tid, da klumperne skal røres helt ud.
Vend æggehviderne i, og fyld cremen op i en sprøjtepose.
Find 4 glas til anretning. Det er bedst hvis de ikke er alt for smalle - der skal cirka kunne ligge en halv Ladyfinger kage på tværs. Whiskey glas er gode!
Dæk bunden af glasset med creme. Drys med kakap (gennem en si).
Del en ladyfinger kagei 2, og dyp hver den (en ad gangen) i granatæblejuice.
Læg de 2 kagedele over cremen.
Dæk med endnu et lag creme, og fortsæt på samme måde. Der afsluttes med creme og kakao.
Dæk glassene med film, og sæt dem i køleskab i 4-6 timer.
Lige inden servering lægges en udskåret frisk figen oveni hvert glas (skåret i kvarte).