Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv opskrift
Pizza med parmaskinke og spinat
Forb. tid
15
min
Tilb. tid
15
min
Samlet tid
30
min
Køkken:
Italiensk
Antal
:
4
pers.
Forfatter
:
Hverdagsro.dk
Ingredienser
Pizzadej:
15
g
gær
1
spsk
salt
1
spsk
olivenolie
3,5
dl.
vand
Ca. 500 g pizzamel
Fyld:
3
spsk
grøn pesto
f.eks. den fra Rema1000
3
spsk
olivenolie
1
tsk
groft salt
3
mozzarellaoste
2
pk. parmaskinke
ca. 10-12 skiver i alt
2
håndfulde frisk spinat
Sådan gør du
Pizzadej:
Rør gæren ud i lunkent vand, og tilsæt salt og olivenolie.
Rør mel i til dejen er smidig.
Stil dejen til hævning en god times tid.
Saml pizzaen:
Rul pizzdejen ud direkte på et stykke bagepapir, til den fylder næsten det hele.
Løft papir + dej over på en bageplade.
Bland pesto og oliven olie, og pensl hele bunden med dette. Drys groft salt over.
Skær mozzarella ostene i små tern, og drys disse på bunden så de kommer over det hele.
Læg skiver af parmaskinke herover, og drys til sidst de friske spinatblade over.
Sæt i en 240 grader varm ovn i ca. 10-15 minutter, til kanten har fået farve.