Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv opskrift
Kennos pastaret - Bombolotti all'amatriciana
Forb. tid
10
min
Tilb. tid
20
min
Samlet tid
30
min
Køkken:
Italiensk
Antal
:
4
pers.
Forfatter
:
Hverdagsro.dk
Ingredienser
200
g
bacontern
600
g
blendede
flåede tomater
1
lille løg
1-2
peperoncini
0,5
dl.
revet parmesan
0,5
dl.
revet pecorino
500
g
bombolotti
store pastarør eller penne
1
dl.
hvidvin
1
dl.
olivenolie
salt
peber
Sådan gør du
Svits bacon og peperoncini i olivenolien i et par minutter.
Tilsæt et grofthakket løg.
Når løget er gyldent hældes vinen i, og kort herefter tomaterne.
Der krydres med salt og peber, og det hele steger videre 12-13 minutter, mens pastaen koger i rigeligt, saltet vand uden låg.
Når pastaen er kogt hældes sauce og pasta sammen, og der tilsættes de 2 slags oste.
Serveres straks.