Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv opskrift
Skinkehorn
Forb. tid
40
min
Tilb. tid
15
min
Samlet tid
55
min
Ca. 16 stk.
Antal
:
16
stk
Forfatter
:
Hverdagsro.dk
Ingredienser
2
dl.
håndvarmt vand
35
g.
gær
1
tsk
salt
6
dl.
hvedemel
50
g.
margarine
blødt
Fyld:
100
g.
finthakket skinke
eller skinke i strimler
100
g.
flødeost
Philadelphia el.lign.
1
tsk.
paprika
evt. lidt klippet purløg
Sådan gør du
Gæren opløses i det håndvarme vand. Margarine og salt tilsættes, og til sidst æltes mel i. Dejen bliver blød og smidig.
Lad dejen hæve i ca. 1 time til dobbelt størrelse.
Mens dejen hæver blandes fyldet. Hvis du bruger skinke i tern, skal du hakke det yderligere (det skal være helt finthakket).
Dejen deles nu i to, og hvert stykke udrulles til en stor cirkel der deles i 8 trekantede udsnit.
Hver trekant (udsnit) rulles nu lidt mere, så den bliver længere end da du skar den ud.
På hver trekant lægges ca. 1 stor tsk. fyld op den brede ende af trekanten, og de rulles til horn (fra den brede ende til den smalle).
Læg alle hornene på en bageplade, dæk med et viskestykke, og lad dem efterhæve ca 30 minutter.
Bagetid hvis de skal fryses ned og genopvarmes:
ca. 14 minutter ved 200 grader.
Bagetid hvis de skal spises med det samme:
ca. 18 minutter ved 200 grader.
De smager fantastisk når de er lune!