Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv opskrift
Græskarsuppe
Forb. tid
10
min
Tilb. tid
30
min
Samlet tid
40
min
Antal
:
4
pers.
Forfatter
:
Hverdagsro.dk
Ingredienser
1
hokkaido græskar
1,25
l.
bouillon
1
løg
hakket
2
fed
hvidløg
1,5
dl.
piskefløde
salt
peber
Pynt:
græskarkerner
æble
Græsk yoghurt
Ristede bacontern
Sådan gør du
Vask græskarret, og halvér det. Fjern kerner og "indmad" og skær græskarret i store tern (med skal).
Fyld græskar, løg, hvidløg og bouillon i en gryde, og bring det i kog. Lad det simre indtil græskarret er mørt.
Tag gryden af varmen, og blend suppen jævn med en stavblender.
Sæt gryden over varmen igen, og tilsæt piskefløde. Varm op - det skal ikke koge.
Smag til med salt og peber.
Til: Du kan tilsætte andre krydderier alt efter smag (f.eks. kommen / ingefær / etc.)
Topping forslag:
Græskarkerner ristet på en pande i smør eller olivenolie.
Æbletern
Græsk yoghurt
Ristede bacontern