Som det første starter du med at forberede dine glas, så de er klar. Vask dem, fyld dem med vældig varmt vand, og lad dem varme op. Hæld vandet ud, og ryst dem med Atamon.
Rens vindruerne og fyld dem i en gryde. Du behøver ikke at skære dem over.
Tilsæt vand, og bring det hele i kog. Kog et minuts tid.
Drys citronsyre over, og lad det hele koge indtil druerne er blevet møre og saften er kommet ud. Det tager ca. 10 minutter.
Tag gryden af varmen, og si indholdet. Brug en si hvor du har lagt et rent viskestykke i, så indholdet sigtes igennem både klædet og sigten. Hæld den klare vindruesaft over i en ren gryde.
Drys geleringspulveret i (læs på posen hvordan mængden skal være - det afhænger lidt af hvilket produkt du bruger).
Drys halvdelen af sukkeret i, og sæt gryden tilbage på varmen igen.
Tilsæt resten af sukkeret lidt efter lidt - hvis dine druer er meget søde kan du evt holde lidt igen på sukkeret. Smag dig frem!
Fjern det skum der har dannet sig på toppen (gøres let med en ske).
Kog op, og tag af varmen.
Hæld gele'en på glas, og sæt låg på efter et lille øjeblik.