Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv opskrift
One pot pasta med tomat og basilikum
Forb. tid
5
min
Tilb. tid
25
min
Samlet tid
30
min
Køkken:
Italiensk
Antal
:
2
pers.
Forfatter
:
Hverdagsro.dk
Ingredienser
350
g
tørret pasta
f.eks. bånd pasta eller spaghetti
1
dåse hakkede flåede tomater
0,5
l.
hønsebouillon
1
løg
4
fed
hvidløg
1
tsk
oregano
1
håndfuld frisk basilikum
6
cherry tomater
2
tsk
salt
1
spsk
olivenolie
evt. 0
25 tsk chili
1
pose frisk baby spinat
75 g
Tilbehør:
Parmesanost
Grøn Tabasco sauce
Sådan gør du
Alle ingredienser undtagen spinat puttes i en stor gryde (tomaterne skæres i halve). Dæk med låg og bring i kog.
Lad retten småkoge over medium/lav varme i cirka 15 minutter, til pastaen er al dente.
Rør de friske spinatblade i, og lad retten stå over varmen indtil spinatbladene er blevet helt bløde (1-2 minutter)..
Rør retten godt rundt, og servér straks.
Riv frisk parmesanost over ved bordet, og dryp med grøn Tabasco sauce.