Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv opskrift
Vindruesaft
Forb. tid
10
min
Tilb. tid
10
min
Samlet tid
20
min
Antal
:
1
liter
Forfatter
:
Hverdagsro.dk
Ingredienser
Ca. 2 kg blå vindruer
400
g
sukker
2
tsk
citronsyre
Lidt Atamon
Sådan gør du
Rengør dine vindruer, og fjern blade og ribber.
Fyld dem i en gryde med 0,5 dl. vand, og bring i kog. Lad bærrene koge til de ser slatne ud, og saften er kogt ud.
Si saften fra bærrene.
Tip: Hvis du ønsker din saft helt klar/gennemsigtig skal du nu si den en ekstra gang gennem et rent klæde
Kom saften tilbage i en ren gryde sammen med sukker og citronsyre.
Kog op, og tilsæt atamon.
Hæld på flasker der er skoldede og skyllede med atamon, og luk straks.
Opbevares køligt.