Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv opskrift
Risalamande a'la Hverdagsro
Forb. tid
15
min
Samlet tid
15
min
Antal
:
4
pers.
Forfatter
:
Hverdagsro.dk
Ingredienser
5
dl.
risengrød
færdig
10
mandler
2
spsk
flormelis
1
vaniljestang
2,5
dl.
piskefløde
Sådan gør du
Kog risengrøden dagen før. Den skal være køleskabskold når du starter med at lave din risalamande.
Smut mandlerne ved først at lægge dem i kogende vand et par minutter. Så ryger skallen nemmest af.
Hak mandlerne fint.
Rør den kolde risengrød op med de hakkede mandler, korn af vaniljestangen samt flormelis.
Pisk fløden til en let og lækker skum. Der skal kunne dannes toppe i flødeskummet, men det må endelig ikke piskes for hårdt.
Vend forsigtigt fløden i risengrøden lidt af gangen. Det er ikke sikkert al fløden skal i - stop når du synes den har en let og lækker konsistens.
Serveres med frugtsauce (f.eks. granatæble sauce, kirsebær sauce el.lign.)