Home Podcasts Ny podcast: Episode 11 – Sommerstrik & Giveaway!

Ny podcast: Episode 11 – Sommerstrik & Giveaway!

De sidste 14 dage er fløjet afsted, og har budt på bl.a. et besøg på Storebælt Strikkecamp i Korsør Jeg viser i denne episode nogle stemningsbilleder fra messen, der havde alt hvad et strikkehjerte kunne begære af strik og fibre.

// Reklame // Hverdagsrokanalen har siden sidst rundet 1000 abonnenter – og det er da helt fantastisk! Der er i den forbindelse en lækker giveaway (selvfølgelig!), som jeg viser frem i slutningen af episoden. Konkurrencen for at vinde de skønne ting løber fra torsdag d. 23.06.2021 til mandag d. 28.06.2021 hvor jeg trækker en vinder. Man deltager enten i kommentarfeltet på Youtube (under denne episode), eller på Instagram. Vinderen annonceres begge steder mandag d. 28. Konkurrecen er ikke på nogen måde associeret med hverken YouTube eller Instagram. De skønne præmier er sponsoreret af hhv. By Kiilerich og Havlykkes. Held og lykke 🙂

Se med på denne uges episode af Hverdagsro Strik:

DET JEG HAR PÅ I EPISODE 11:

Sommer & Sol Tee
Design: Fiftyfabulous Strik / Pia Trans
Garn: Drops Belle, hvid


FÆRDIGE PROJEKTER:

Magnolia Chunky Cardigan
Design: Camilla Vad
Garn: Everest fra Lana Gatto, fv. 1001

Sorrel Summer Tee
Design: Wool & Pine
Garn: Coast fra Holst Garn, fv. Nutmeg


PÅ PINDENE:

Solidago sjal
Design: Jane Balle / Mindful Making
Garn: Håndfarvet alpaca fv. Bird Eggs + Natural fra Painter’s Yarn

Tecumseh
Design: Caitlin Hunter, Boyland Knitworks
Garn: Mayflower Easy Care Classic, fv. hvid 201, koksgrå 254, skovdrossel 265

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment