Home Diverse Ny podcast: Episode 3 – Lysere dage

Ny podcast: Episode 3 – Lysere dage

Ny episode i min strikkepodcast – velkommen til en halv times strikkero:

Episoden indeholder ingen betalte reklamer eller anden form for sponsoreret indhold.

Links nedenfor til de projekter jeg taler om i episode 3:


Frederikkes Sweater
Design: Eget design
Garn: Drops Brushed Silk Alpaca (strikket med dobbelt tråd)


Bouquet Sweater
Design: Junko Okomoto
Garn: Blackhill Elévé Chunky (fv. Muld) + håndfarvet garn fra Black Elephant


Sweater inspireret af Tempelblomst (“Change of Plans Sweater”)
Design (bærestykket): Anette Danielsen (opskriften er fra bogen Østen for Solen)
Garn: Drops Belle (fv. lys grå)


Basils hundedragt
Design: DROPS Design “The Lookout”
Garn: 2 ngl. Recycle Yarn fra Netto


Basils Legebold
Design: Standard julekugle fra Arne & Carlo
Garn: Rester af kraftigt strømpegarn


Forårssjal
Design: Susanne Gusfafsson
Garn: 4 ngl. Cewec Miranda fv. natur


Du vil måske også kunne lide

4 comments

AnetteI 1. april 2021 at 11:18

Kære Tina
Tak for en rigtig dejlig podcast. Jeg slugte dine 4 afsnits i een mundfuld, og glæder mig til den næste.

Det er en rigtig dejlig bluse med snoninger, som du har strikket til din datter. Du må meget gerne fortælle mere om den, fx har du en god basisopskrift med tilsat ærme, som du går ud fra. Det er rigtigt mange år siden jeg har strikket “rigtige” bluser, så kan godt bruge dine gode råd.

Mange hilsener
Anette

Reply
Tina 1. april 2021 at 15:59

Hej Anette. 1000 tak – og wauw at du holdt ud til alle afsnittene i et hug! Næste afsnit kommer i morgen (Langfredag), hvis du har mod på ét til 🙂
Ja, snoningstrøjen til min datter er virkelig blevet flittigt brugt hele vinteren. Jeg brugte maskeantallet fra den trøje der hedder *snoet ribsweater’ af Knitting for Olive, men lavede mønsteret om så det blev til ene snoninger. Desuden vendte jeg den om, så jeg strikkede nedefra og op, og “sjussede” mig lidt frem mht ærmegab og hals. Ærmerne samlede jeg op til (efter skuldersømmen var blevet lukket) og strikkede dem så “nedad” på strømpepinde. Der er nogle gode basis opskrifter i Susie Haumann’s bog ‘Strik hver dag’ – også med tilsatte ærmer. Jeg har ikke selv prøvet dem endnu, men de ser gode ud 🙂 Rigtig god påske til dig!
Mange hilsner Tina

Reply
Tina Jensen 15. august 2021 at 11:38

Hej Tina. Tak for dine skønne podcast dejlige rolige. Dejligt at du som næstener eneste som kan finde ud af lyden på dine cast. Jeg har selv strikket i ca 45 år, skønt at du ikke køber det dyre garn, her viser du nemlig at man sagtens kan strikke smarte ting. I dette potcast har du lavet sokker, men kan ikke finde linket. Hilsen Tina.

Reply
Tina 16. august 2021 at 8:20

Hej Tina. 1000 tak for dine søde kommentarer. Der er altid skønt at høre fra en anden erfaren strikker 🙂 Ja, garn behøver altså ikke være super dyrt, for at få et lækkert resultat. Mht strømpeopskriften brugte jeg til disse (så vidt jeg husker) den her som grundopskrift: https://strikker.dk/hjemmestrikkede-sokker/ Og så tilsatte jeg et lille hulmønster. Hav en dejlig start på ugen. Hilsen Tina

Reply

Leave a Comment