Home Diverse Ugens kig i strikkekurven: Change of Plans sweater

Ugens kig i strikkekurven: Change of Plans sweater

Change of Plans sweater

Tja…… som nogle af jer ved, så startede denne sweater sit liv lidt skævt. Jeg havde været på jagt efter et sandfarvet hør garn, og eftersom jeg ret godt kan lide Drops Belle havde jeg selvfølgelig søgt den vej. Og i disse tider hvor al garnhandel er foregået online, så fandt jeg en farve der altså så ret sandfarvet ud på skærmen. Og allerede her burde jeg jo have vidst bedre… specielt fordi farven hed ‘Lys grå’…. Men jeg tog chancen og købte garnet. Og selvfølgelig var det da lysegråt da det kom, og meget langt fra den sandfarve jeg havde været på jagt efter. Så billedet jeg havde i hovedet af den sandfarvede trøje skulle altså ikke være denne gang, så jeg måtte finde på noget andet.

Jeg besluttede mig for at prøve at bruge toppen af Tempelblomst ponchoen som bærestykke, og så ellers strikke kroppen i glatstrik. Jeg har altid syntes at mønsteret på Tempelblomst er rigtig fint, men faconen på ponchoen var ikke lige mig.

Nogle gange lykkes eksperimenter godt. Andre gange mindre godt. Desværre hører min ‘Change of Plans’ sweater nok ind under den sidst kategori. Bærestykket blev ret så dybt, hvilket gør at bevægelsesfriheden i blusen er noget mere begrænset end hvad jeg kan lide. Desuden måtte jeg lægge en hel del udtagninger ind efter bærestykket, hvilket i det uelastiske garn ret tydeligt kan ses. Jeg skulle selvfølgelig have regnet mere frem og tilbage inden action, så jeg havde fået dem integreret i selve mønsteret. Men altså……

Summa summarum så blusen blevet meget sød, men jeg tror ikke den går hen og bliver en favorit hos mig. Heldigvis kostede den ikke en formue at strikke, og jeg brugte ikke oceaner af tid på den. Så jeg tror bare at jeg må erkende, at Tempelblomsten nok aldrig bliver en model for mig.

PROJEKT DATA:

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Garnnoegle.jpg
OPSKRIFT:Change of Plans sweater
DESIGNER:
GARN:Ca. 450 g Drops Belle, lys grå

Indlægget er ikke reklame eller sponsoreret på nogen måde.

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment