Home Strik Ugens kig i strikkekurven: KYLER sjal

Ugens kig i strikkekurven: KYLER sjal

Kyler sjal 1

I ugens løb røg der et KYLER sjal af pindene. Opskriften er fra Garnudsalg, og opskriften er på dansk. Den var rimelig let at gå til, og det tager ikke lang tid at få hulmønsteret “ind på lystavlen”.

Jeg valgte at strikke den i New Sky Light fra Mayflower, da jeg var ude efter et mohairgarn der var korthåret nok til at man stadig ville kunne se hulmønsteret. Sjalet er ikke blevet helt så enormt stort som det i opskriften da strikkefastheden ikke passer helt, men jeg synes faktisk at denne størrelse er lidt mere anvendelig, da sjalet sagtens kan bruges som et stort tørklæde. Garnet er ikke blødt som kattepels når man strikker det, men bliver lækkert når det først er håndvasket med uldvaskemiddel. Jeg smed det så ydermere nogle timer i fryseren i en pose, og det gjorde det endnu blødere.

Mayflower New Sky Light får et let filtet look især hvor der strikkes glatstrikning, og det gør sjalet lækkert vinteragtigt . Jeg håber at modtageren bliver glad for det, når det skal gives væk lige om lidt 🙂

Og når det første Kyler nu var gavestrik, så bliver jeg da selvfølgelig nødt til at strikke et til også til mig selv! Jeg vandt noget lækkert håndfarvet garn i en adventskonkurrence på Instagram. Det var 300 g alpaca / baby alpaka / silke fra dygtige Painter’s Yarn, i den mest fantastiske gammelrosa nuance. Jeg tror det vil passe perfekt til projektet, så næste step her bliver en strikkeprøve.

Opskrift: KYLER (fra Garnudsalg)
Garn: Mayflower New Sky Light, blå #170
Forbrug: 3 ngl. (900 m)

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment